Nieuwsarchief Podotherapie

Kom live kennismaken met onze software

Wij organiseren elke donderdagavond en zaterdagochtend kennissessies bij ons in Dordrecht.

» lees verder

Laten we het veilig doen

Als zorgverlener kun je niet alleen naar je softwareleverancier kijken. Zelf dien je ook maatregelen te treffen om onbevoegden buiten de deur te houden. Zo raden wij aan de volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

» lees verder

Op de hoogte via WhatsApp

Een appje van Prosoftware ontvangen? Meld u nu aan voor de Whatsapp verzendlijst en wij kunnen u sneller op de hoogte brengen van het laatste nieuws. App uw beroepsgroep naar 06 58 06 2030

» lees verder

NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd

Wij zijn sinds november 2016 NEN7510 en ISO27001 zijn gecertificeerd

» lees verder

Exclusieve kortingsactie ZorgMail

Optimaliseer uw communicatie met uw ketenpartners met ZorgMail. In Prosoftware zit ZorgMail kosteloos geïntegreerd waardoor u uw rapportages met 1 druk op de knop vanuit Prosoftware kunt verzenden via ZorgMail.

» lees verder

Nieuwe rapportages

Heeft u behoefte aan meer inzicht in uw DM patienten, pedicurekosten en uw eigen marge? Sinds update 2.4.020 treft u onder Overzichten -> Overzichten en Statistieken -> Statistieken een aantal nieuwe rapportages.

» lees verder

Informatieveiligheid in de zorg

Patiëntgegevens zijn één van de meest gevoelige informatie die er is. Zo ook uw patiëntgegevens in Prosoftware.

» lees verder

Prosoftware App

Bent u Prosoftware gebruiker? Dan hebben wij een leuke verrassing! Binnen enkele weken lanceren wij de gratis Prosoftware App als aanvulling op uw Prosoftware programma.

» lees verder