Logopedie

Helemaal online of geïnstalleerd op uw computer?

Loading Images
wpif2_loading
Agenda Prosoftware
Aandachtspunten instellen Prosoftware
Patientenkaart Prosoftware
COV check Prosoftware
DTL Prosoftware
Documentbeheer Prosoftware
Correspondentie uitgaand Prosoftware
Elektronisch declareren Prosoftware
Boekhouding Prosoftware

Prosoftware is een pc georiënteerd softwareprogramma met een Windows look and feel. Dat betekent dat Prosoftware op uw computer of server staat geïnstalleerd.  U kunt eenvoudig met meerdere collega’s tegelijkertijd werken in Prosoftware. Daarnaast is het ook mogelijk om Prosoftware te hosten.

Zorgadmin staat helemaal online en benadert u via uw browser Internet Explorer, Firefox of Safari. Het voordeel is dat u overal en vanaf elke computer of tablet kunt inloggen. Ook geschikt voor Apple.

Agenda
Het vastleggen van afspraken in uw eigen agenda of die van collega’s. Herinnering of bevestiging van de afspraak per brief, mail of SMS.

Patiëntenkaart
Alle persoonlijke- en verzekeringsgegevens legt u vast in de overzichtelijke patiëntenkaart.

Vecozo
U verifieert en haalt de verzekeringsgegevens van uw patiënten automatisch op via VeCoZo, rechtstreeks declareren en retour info ontvangen

BSN keurmerk
U verifieert volautomatisch uw patiëntgegevens of vraagt deze op bij de overheid op basis van het BSN-nummer.

Dossiers
Rapporteren in het dossier, maar ook alle bestandsformaten (Word, pdf, jpg, ppt, txt, rtf of audiovisueel) slaat u direct op in het betreffende patiëntendossier.  Automatisch rapportages aanmaken zonder dubbele invoer van gegevens en volledig in uw eigen huisstijl m.b.v. Word.

Audit proof
De software voldoet aan:

  • Richtlijn logopedische Verslaglegging – NVLF
  • Criteria kwaliteitstoets logopedie – NVLF

Het dossier bestaat voornamelijk uit tekstvakken. U bent dus volkomen vrij in wat u daar invult. Door gebruik te maken van de functietoetsen F5, F6 en F8 kunt u echter eenvoudig zelf standaardteksten per tekstvak vastleggen. Deze standaardteksten kunt u vervolgens steeds opnieuw gebruiken om per tekstvak in te laden en desgewenst aan te passen.

Direct Toegankelijke Logopedie
DTL verslaglegging en rapportage

Zorgmail
Via een beveiligd netwerk verstuurt u op digitale wijze uw rapportage naar huisartsen en verwijzers.

Declareren
U declareert op papier aan patiënten en derden of elektronisch aan verzekeraars . U ontvangt automatisch retourberichten. Factoring via Fa-Med is ook mogelijk.

Boekhouding
Een volledige basic boekhouding kunnen voeren, zonder een speciaal boekhoudprogramma te hoeven aanschaffen.

Overzichten
Overzichten, statistieken en uitgebreide mailmerge mogelijkheden per brief, mail of sms. Overzichten, brieven, etiketten en recalls van uw patiënten krijgt u in Word of Excel.

Uitbreidingsmodule Telebankieren
U leest volautomatisch uw telebankbestanden in en verwerkt dit in uw boekhouding. U kunt ook een incasso- en betaalbestand aanmaken volgens de SEPA-standaard en aanleveren aan uw bank.

Uitbreidingsmodule Internetagenda
Hiermee kunt u uw lokale agenda (al dan niet in een netwerk) combineren met de afspraken die via internet zijn gemaakt. Patiënten kunnen hierdoor, indien u dat wenst, in door u vrijgegeven agendablokken zelf afspraken maken. U kunt via de internetagenda ook zelf uw afspraken inzien.

Uitbreidingsmodule Units
Behandelaars kunnen worden toegekend aan één of meerdere units, ofwel regio’s en/of praktijken. Patiënten worden toebedeeld aan één unit/behandelaarcombinatie, maar waarneming van de ene behandelaar voor de andere is mogelijk. U kunt tevens uw boekhouding uitsplitsen per unit met voor elke unit een eigen AGB praktijkcode

Social Media Icons

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube

Wie zijn we

Prosoftware biedt 2 softwareprogramma's voor (para)medici. De eerste Prosoftware gebruikers zijn gestart in 2004. Een pc georiënteerd softwareprogramma voor huidtherapeuten. In het ontwerp werd al rekening gehouden met andere beroepsgroepen. Al snel volgden Podotherapie, Psychologie /GGZ, Logopedie en de andere beroepsgroepen uit het rechtermenu. Elke beroepsgroep heeft een specifiek ontworpen programma. Prosoftware installeert u op uw PC, netwerk of server. Een aantal jaar later is ZorgAdmin gebouwd. In 2009 zijn de eerste ZorgAdmin gebruikers gestart en sindsdien is dat aantal explosief gegroeid. Helemaal webbased. Helemaal online. Bereikbaar vanaf uw browser. Waar u dus bent, u logt in en u heeft uw complete administratie bij de hand. Geen hardware kosten, geen systeembeheerder, geen zorgen om back-ups of updates. ZorgAdmin is basic, compleet en met de beste functionaliteiten uit Prosoftware.